یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خانه » سوالات درس » طرز تهیه نان پسته ؛ مقوی و لذیذ

اطلاعیه سایت

طرز تهیه نان پسته ؛ مقوی و لذیذ

در این مطلب از سایت نیو درس :

طرز تهیه نان پسته ؛ مقوی و لذیذ

طرز تهیه نان پسته ؛ مقوی و لذیذ

طرز تهیه نان پسته ؛ مقوی و لذیذ

آموزش پخت یک نان خوشمزه خانگی برای عصرانه با پودر پسته تازه

یک قاشق غذاخوری شکر با ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید بزارید تا عمل بیاد حدود ۱۰ دقیقه.

تو
ظرف دیگه یک تخم مرغ و نصف قاشق چایخوری نمک و ۴ قاشق غذاخوری شکر و ۵
قاشق غذاخوری روغن مایع و ۲۵ گرم کره نرم شده را با هم مخلوط کنید بعد به
شیر عمل اومده اضافه کنید.

طرز تهیه نان پسته ؛ مقوی و لذیذ

بعد کم کم ارد اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست
بیاد در نهایت حدود یک پیمانه پسته تازه پودر شده به خمیر اضافه کنید خمیر
خوب ورز بدید تا پسته همه جا پخش بشه بعد ۲ ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر
دو برابر بشه.

بعد از ۲ ساعت خمیر را شکل دهید دوباره یک ربع استراحت دهید ، حالا
روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید داخل فر با درجه ۱۸۰ به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار
بدهید تا نونها طلایی بشن. وقتی هنوز داغه روش عسل بریزید هم براق میشه و هم خوشمزه.


(منبع: farhoo.com)
گرداوری :نیو درس

طرز تهیه نان پسته ؛ مقوی و لذیذ

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها : , , , , , ,
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A