آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خانه » سوالات درس » طرز تهیه آلبالو خشکه

اطلاعیه سایت

طرز تهیه آلبالو خشکه

در این مطلب از سایت نیو درس :

طرز تهیه آلبالو خشکه

طرز تهیه آلبالو خشکه

طرز تهیه آلبالو خشکه


 

راهنمای خشک کردن آلبالو, طرز تهیه آلبالو خشکه

طرز درست کردن آلبالو خشکه

 

طرز تهیه آلبالو خشکه :

ابتدا آلبالوها را بشویید یک فویل داخل سینی توستر بکشید آلبالوها را بریزید با درجه ۱۲۵، ۱۰ دقیقه زمان بدهید حرارت ببینند بعد به صورت مداوم زیر و رو کنید و با نمکدان و به صورت کم کم نمک بپاشید حدودا ۲ ساعتی طول می کشد تا بپزد و پوست آن چروک شود.

 

یک کم آبدار باشد بهتر است.

نمک آن را در چند مرحله آخر تست می کنیم به ذائقه خودمان بستگی دارد.

آلبالوهای نارس تلخ می شوند پس حتما آن ها را جدا کنید و در ظرف در دار بگذارید تا خشک تر نشود آبدار بماند بهتر است.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



منبع گرداوری

طرز تهیه آلبالو خشکه

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها : , , ,
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A