ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

ادویه تقلبی : ادویه جات تنوع زیادی دارند و متاسفانه در میان آن ها ادویه جات تقلبی و بی کیفیت هم یافت می شود که باعث می شود هنگام خرید به اشتباه بیفتیم. این مشکل حتی در کشورهای تولید کننده هم ممکن است بوجود بیاید. شهر مطلب به شما یاد می دهد که چگونه کیفیت ادویه جاتی که می خرید را تشخیص دهید.

spices ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

دارچین

spices 1 ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

دارچین کاسیا اغلب به جای دارچین اصل فروخته می شود. این دو شباهت زیادی به هم دارند اما کاسیا عطر ضعیف تری نسبت به دارچین اصل دارد. به علاوه چوب کاسیا ضخیم تر و زبرتر است و از یک طرف پیچ خورده است.

اصل و فرع بودن دارچین آسیاب شده را خیلی راحت می توان تشخیص داد. اگر چند قطره ید به دارچین کاسیا اضافه کنید به رنگ آبی تغییر رنگ می دهد.

فلفل سیاه اصل وقتی آسیاب می شود به قطعات درشتی تبدیل می شود و کمی هم چرب است. اما فلفل بی کیفیت بیش از حد خشک است و هنگام آسیاب بیش از حد ریز می شود.

فلفل

spices 2 ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

فلفل سیاه اصل وقتی آسیاب می شود به قطعات درشتی تبدیل می شود و کمی هم چرب است. اما فلفل بی کیفیت بیش از حد خشک است و هنگام آسیاب بیش از حد ریز می شود.

زنجبیل

spices 3 ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

ریشه گیاه زنجبیل باید صاف، سخت و بدون چروک باشد و پوست بسیار نازکی داشته باشد. اگر زنجبیل چروکیده باشد کهنه است. واقعیت این است که اگر زنجبیل بیش از حد رشد کند داخل آن نخ های درشتی ایجاد می شود.

زردچوبه

spices 4 ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

آرد رنگی عطر داده شده را می توان به جای پودر زردچوبه جا زد. به راحتی می توان زردچوبه اصل و تقلبی را از هم تشخیص داد. پودر را در آب حل کنید اگر زردچوبه اصل باشد روی سطح آب لکه های سفید ایجاد نمی شود.

ریشه زردچوبه کاملا زرد یا نارنجی است. پوست آن نازک و نباید نرم یا چروکیده باشد.

بادیان ستاره ای

spices 5 ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

عطر بادیان ستاره ای شباهت زیادی به بادیان دارد و رنگ آن قهوه ای متمایل به قرمز است. بادیان اصل ۸ گلبرگ با دانه های براق دارد و با ضربه زدن مایع چربی از آن خارج می شود. اگر بیش از حد تیره یا شکننده باشند کهنه هستند.

هل

spices 6 ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

دانه های هل باید درشت و رنگ آن ها سبز زیتونی باشد. اگر رنگ آن سبز روشن باشد ممکن است به آن رنگ مصنوعی زده باشند. اگر رنگ آن متمایل به زرد باشد یا اشتباه خشک شده و یا کهنه هستند.

جوز هندی

spices 7 ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

جوز هندی واقعی بزرگ، بیضی شکل و داخل آن پر از شیار است. گاهی اوقات نوعی گیاه وحشی مشابه جوز هندی جایگزین آن به فروش می رسانند که شکل کشیده تری دارد و داخل آن شیارهای کمتری دیده می شود.

میخک

spices 8 ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

میخک های با کیفیت قهوه ای رنگ و سر آن کمی روشن تر است. اگر میخک را بشکنید کمی روغن پس می دهد. این گیاه بوی تند و طعم تلخی دارد.

برای امتحان کردن تازگی میخک ها آن ها را داخل آب بیندازید. میخک های تازه عمودی در آب شناور می شوند اما میخک های کهنه کاملا روی سطح آب شناور می شوند.

وانیل

spices 9 ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

چوب وانیل سال ها بوی خود را حفظ می کند. چوب وانیل با کیفیت رنگ شکلاتی دارد، انعطاف پذیر است و انتهای آن کمی حالت پیچ خورده دارد و اندازه آن ۱۵ الی ۲۵ سانتیمتر است.

زعفران

spices 10 ادویه تقلبی و بی کیفیت را اینگ.نه از ادویه اصل تشخیص دهید + ترفند

زعفران طبیعی بسیار گران قیمت است. البته گاهی ممکن است پول زیادی بدهید اما چیزی که خریده اید زعفران نباشد بلکه یک زعفران تقلبی ساخته شده از زردچوبه، گل زعفران یا خشک شده ریشه چغندر باشد.

زعفران اصل و با کیفیت در یک اندازه هستند و خرده ریزه ندارند. زعفران اصل به مدت ۱۵ دقیقه رنگ آب را تغیر می دهد.

نکته: هنگام خرید ادویه به جای پودر خود اصل ادویه را بخرید نه نوع پودری آن.


منبع:shahrematlab.com
گرداوری :نیو درس