هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خانه » متن و نوشته » طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا و فیلو + عکس

اطلاعیه سایت

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا و فیلو + عکس

در این مطلب از سایت نیو درس :

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا و فیلو + عکس

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا و فیلو + عکس

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا و فیلو + عکس

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا + عکس و طرز تهیه آسان

.

 

 آموزش درست کردن باقلوا خوشمزه

 

 

 

 

 

 

باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌ شود باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه، ترکمن‌ های قدیم نیز هست

 

در ایران این شیرینی در شهرهای تبریز، قزوین و یزد تهیه می شود

 

مواد لازم :

 

● خمیر فیلو یا یوفکا : ۲۰ عدد

● کره آب شده : حدود ۳۴۰ گرم

● پیمانه پودر بادام، بدون پوست ۳ پیمانه : حدود ۳۴۰ گرم

● پودر گردو ۱۷۰ گرم – یک و نیم پیمانه

● شکر : ۳ قاشق غذاخوری

● پودر هل : ۵ قاشق چایخوری

● پودر دارچین : ۱ قاشق چایخوری

 

نکته : توجه کنید که ۱ روز قبل خمیر یوفکا را بزارید یخچال تا یخش باز شود، بعد ۳۰ دقیقه هم بزارین در دمای اتاق، سپس استفاده کنید

 

مواد لازم برای شربت

 

● شکر : ۳/۴ پیمانه

● آب : ۳/۴ پیمانه

● عسل : ۳/۴ پیمانه

● آب لیمو : ۱ قاشق چایخوری 

● گلاب : ۱ قاشق غذاخوری بعلاوه ۱/۴ قاشق چایخوری

● پسته خام، خرد شده برای تزیین : ۱/۴ پیمانه

 

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا + عکس و طرز تهیه آسان

طرز تهیه : 

 

۱- برای پوست کندن بادام : ۳۴۰ گرم بادام را در یک کاسه اندازه متوسط بریزید. آنقدر اب جوش روی آن بریزید که بادامها را بپوشاند، با یک بشقاب روی کاسه را بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خیس بخورد؛ یا تا موقعی که بتوانید پوست بادام ها را به راحتی از آن جدا کنید. بادام ها را بین دو انگشت فشار دهید تا پوستش به آسانی جدا شود. بعد بادامها را کاملا خرد کنید

 

۲- بادامها را کنار بگذارید و گردوها را مثل بادامها کاملا خرد کنید سپس در یک کاسه کوچک شکر و هل و دارچین را مخلوط کرده کنار بگذارید

 

۳- ورقه های فیلو یا یوفکا را ببرید؛ طوری که اندازه ظرف پیرکس ۹ در ۱۳ در ۲ شود حتما ورقه ها را با پارچه نم شده بزرگ بپوشانید تا خشک نشوند و ته ظرف پیرکس را با برس کره بزنید

 

۴- یک ورقه یوفکا را در ظرف پیرکس گذاشته؛ تمام رویش را به کره برس بزنید. این عمل را با ۵ ورقه یوفکا دیگر تکرار کنید

 

۵- نصف بادامهای خرد شده (۱/۵ پیمانه) را به روی یوفکای رویی اضافه کرده با یک چنگال بطور یکنواخت روی ورقه پخش کنید. بقیه بادامها را نگهدارید، ۵ قاشق چایخوری از مخلوط شکر و ادویه را بطور یکنواخت روی بادامها بپاشید

 

۶- روی بادامها را با یک ورقه یوفکا بپوشانید و رویش را با کره آب شده برس بزنید ۳ ورقه دیگر ورقه یوفکا را اضافه کنید روی هر کدام را کره بزنید، حالا گردوهای چرخ شده را بطور یکنواخت روی ورقه یوفکا اضافه کنید اگر کره شروع به صفت شدن کرده بود؛ ۲۰ ثانیه در مایکروویو گرمش کنید

 

۷- پنج قاشق از مخلوط شکر و ادویه را  روی گردوها بپاشید، روی گردوها را با ۴ ورقه دیگر فیلو بپوشانید روی هر کدام را کره بزنید و باقی بادامها را روی یوفکا اضافه کنید بقیه مخلوط شکر و ادویه را بطور یکنواخت به روی بادامها بپاشید بقیه ۶ ورقه یوفکا را بروی این بادامهای چرخ کرده اضافه کنید و هر کدام را کره بزنید

 

ورقه رویی را کره بزنید، با یک کارد تیز ورقه رویی را به ۲۴ مربع مساوی علامت بگذارید. حالا باقلوا را با احتیاط از روی علامتهای زده شده به ۲۴ قطعه ببرید. مطمین باشید که تمام لایه ها را بریده اید

 

باقلوا ها را در اجاقی که به اندازه ۱۵۰ – ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که  به رنگ طلایی سرخ شود بگذارید بپزد

 

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا + عکس و طرز تهیه آسان

شیره را آماده کنید

 

تمام مواد شیره به غیر از گلاب را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید

 

این مخلوط را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید سپس حرارت را به درجه متوسط پایین کم کرده، به اندازه ۵ دقیقه آرام بجوشانید تا مخلوط کمی غلیظ شود مواظب باشید شیره به آسانی سر میرود، شیره را از حرارت برداشته و گلاب را اضافه کنید

 

شیره داغ را روی باقلوای ولرم بریزید

 

پسته خرد شده ریز را روی باقلوا بپاشید و اجازه دهید قبل از مصرف باقلوا ۲ تا ۳ ساعت در هوای اتاق یماند تا شیره به تمام لایه های باقلوا نفوذ کند

 

باقلوای مصرف نشده را درظرف پخته شده میتوانید با نایلون بپوشانید و در درجه اتاق تا ۲ روز نگهدارید، باقلوای کاملا سرد شده خیلی خوب در فریز می ماند. روی باقلوا را با کاغذ پارچمنت و المینیم فویل کلفت بپوشانید و در فریزر حفظ کنید

 

قبل از سرو کردن در حدود یکساعت در اتاق بیرون بگذارید تا به درجه اتاق برسد

 

آموزش طرز تهیه باقلوا با عکس | سایت درس جدید

 


منبع:photokade.com
گرداوری :نیو درس

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا و فیلو + عکس

اشتراک گذاری مطلب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A